Vreemgaan met de oudere buurman!

Hallo, dit gebeurde toen ik begin twintig was.

Mijn man en ik waren net getrouwd. Ik was aan het zonnebaden in de tuin terwijl mijn man sliep, hij werkte toen nachtdienst dus sliep regelmatig overdag.

Ik zag dat mijn oudere buurman Rene zijn tuin aan het wieden was. Toen ik naar hem keek, merkte ik dat hij mijn kant op bleef kijken. Nou, ik was in mijn zwempak, ik dacht dat hij me misschien aan het bekijken was. Ik lag daar half in slaap en dacht eraan dat hij naar me keek. Ik begon geil te worden bij de gedachte. Rene is ongeveer 50, schatte ik destijds. Ouder dan mijn eigen vader.

Ik stond eindelijk op om naar binnen te gaan en ik keek naar Rene en hij zwaaide naar mij. Ik deed mijn handdoek om mijn middel en liep naar hem toe om te praten en te kijken of ik hem een ongemakkelijk gevoel kon geven. Zijn vrouw moest ergens in de buurt zijn.

We praatten over koetjes en kalfjes en ik zag dat zijn ogen mijn lichaam op en neer bleven scannen.

Ik vroeg waar zijn vrouw was en ontdekte dat ze naar haar werk was geroepen.

Om de saaie dingen niet over te slaan terwijl we aan het praten waren, vroeg hij of ik misschien iets wilde drinken, hij ging naar huis, dus ik volgde, we gingen op het terras aan de achterkant van het huis zitten en praatten nog wat verder terwijl ik merkte dat hij de hele tijd naar mij tieten zat te gluren

Nu ben ik niet gezegend dat ik geen kleine tieten heb, maar hij bleef maar staren. Eindelijk werd het zo duidelijk dat ik zei dat als hj wil ik mijn topje uit kan doen, zodat hij beter kunt zien.

Hij schaamde zich en lachte zenuwachtig. Ik zei nee, ik meen het, laten we naar je huis gaan. Nu wist ik niet wat hij zou zeggen of doen, maar ik stond op en liep naar zijn huis en door de achterdeur keek hij over mijn schouder en volgde me naar binnen. Ik was altijd een flirt toen ik opgroeide zodra hij de deur dichtdeed. deed ik mijn topje uit.

Hij bleef maar zeggen dat het niet nodig was dat ik dat deed, heel nerveus, maar ik kwam krachtig op hem af en kwam naar hem toe terwijl ik zijn pik door zijn korte broek voelde. Zei ik tegen hem, ik denk dat jij mij ook wilt. Uiteindeljk neukten we op de bank. Ik was een beetje teleurgesteld toen hij te snel klaarkwam en mij gefrustreerd achterliet, maar ik veinsde een orgasme voor hem en vertrok omdat hij helemaal zenuwachtig was uit angst dat mijn man zou opstaan.

Ik heb hem die zomer verschillende keren geneukt. Ja, het was beter in de tweede ronde. Maar voelde me niet echt fysiek tot hem aangetrokken, maar meer

Sensatie van vreemdgaan en neuken met een oudere man.

Scroll naar boven