De eerste keer een trio met mijn vriendin!

Ik, 20, en mijn vriendin van 18, waren al ongeveer 3/4 maanden samen en hadden al eerder een paar drugs geprobeerd, toen mijn oom op een dag vroeg of we zin hadden om wat mdma te proberen, aangezien hij wat had, we hadden het nog nooit eerder gedaan en dachten dat we zouden gaan en probeer het eens. Ik zei tegen hem: geef ons 2 uur, zodat ze zich kan klaarmaken. Ze ging een douche nemen en droeg een korte bruine jurk en een zwarte legging.

hij kwam ons ophalen en nam ons mee naar zijn huis, dat ongeveer 30 minuten rijden van het mijne is, toen we daar aankwamen, waren we een tijdje aan het praten en hadden we wat gerookt en wat gegeten voordat hij de mdma eruit haalde en we hadden allemaal een beetje voor nu om te zien hoe het was, we zaten een tijdje te praten en begonnen de effecten van de mdma te voelen, korte tijd later had ik het gevoel dat ik naar het toilet moest en verliet de kamer waar ik ongeveer 5 was ongeveer 10 minuten en toen ik terugkwam en ze op de schoot van mijn oom zat, begon ze geil te worden, want toen ik naar haar keek, was ze met haar kont aan het malen op zijn pik en toen ze merkte dat ik naar haar keek, had ze dit blik die ik nog nooit eerder in haar ogen heb gezien.

Ik deed alsof ze naar haar toe moest komen, dus kwam ze op mijn schoot zitten en na een paar seconden begon ze hetzelfde bij mij te doen en probeerde mijn pik door mijn broek te grijpen, na een paar minuten was mijn pik rotsachtig hard en ik was zo opgewonden dat ik haar kutje door haar legging begon te wrijven en ze beet op haar lippen om te proberen geen geluid te maken. Ze deed het heel goed totdat ik mijn hand langs haar legging liet glijden en mijn vinger in haar strakke tienerkutje liet glijden, Terwijl ik dat deed, slaakte ze een luide kreun en keek me in de ogen. Ik bleef haar kutje vingeren totdat ze mijn hand wegtrok en een beetje bewoog zodat ze mijn pik eruit kon halen en begon met mijn harde pik en ballen te spelen. Ik keek naar beneden haar en zei: “Kom op, laten we naar de badkamer gaan, zodat ik je kan neuken.” Ze keek me aan en bleef een paar minuten met mijn harde pik spelen voordat ze van positie veranderde, zodat ze op de grond knielde terwijl ik op de bank zat zodat ze kon beginnen aan mijn pik te zuigen, ik raakte zo verdwaald op het moment dat ik mijn hoofd naar achteren hield en mijn ogen sloot, een paar minuten gingen voorbij en ik hoorde haar een geluid maken en ze bewoog een beetje met mijn pik nog in haar mond. dacht er niet veel over na en bleef gewoon zitten terwijl ik genoot van haar mond rond mijn pik, een minuut of zo later bewoog ze weer en liet los ik kreun en ze zegt “ja, neuk me” ik open mijn ogen om te zien dat mijn oom achter me was gekomen haar en trok haar legging naar beneden en zat met ballen diep in het poesje van mijn vriendin, ik was eerst zo geschokt en keek op haar neer, maar de blik op haar gezicht zei alles tegen haar. Het was geweldig, ik heb haar nog nooit zo gezien, de blik in haar ogen vond ze het heerlijk om een pik in haar te hebben terwijl ze aan mijn pik zoog.

Mijn oom neukte haar hard van achteren en pakte haar hoofd vast en dwong haar om al mijn pik in haar mond te nemen, waardoor ze kokhalsde en haar adem ongeveer 30 seconden lang niet liet ademen. Ze genoot van elke seconde. Ik zei haar dat ze moest wisselen en de pik van mijn oom zuigen terwijl ik haar doorweekte kutje neukte. We gingen een paar uur door met neuken voordat ik mijn lading in haar kutje dumpte en mijn oom in haar mond kwam.

De volgende ochtend werden we wakker en zeiden we niets over wat er was gebeurd, ze vroeg alleen of ik voor haar ging winkelen, dus dat deed ik, de winkel ligt op ongeveer 5 minuten lopen, dus ik was ongeveer 15 minuten weg toen ik terugkwam, opende ik De deur en het enige wat ik kon horen was gekreun van een afstand terwijl ik naar boven liep. Haar gekreun werd steeds luider. Ik liep naar de slaapkamerdeur die wijd open stond en zij zat op de lul van mijn oom en bereed hem. Ik stond te kijken hoe mijn vriendinwerd geneukt. dus opgewonden en ik hoor van haar “ja kom in mij”, 2 minuten later slaakt hij een kreun terwijl hij haar tienerkutje vult met zijn hete sperma. ze keek naar me op en glimlachte, we hebben haar die avond nog een paar keer samen geneukt en de komende dagen voordat we weer naar huis gaan.

Scroll naar boven